Select the language by clicking the flag

language=en language=fi language=se
logo

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy tiedotteet

Pysyväisohjeita

Huoneistotietojärjestelmä

Olemme siirtäneet isännöimiemme taloyhtiöiden tiedot maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään.
Huoneistotietojärjestelmä on Maanmittauslaitoksen ylläpitämä valtakunnallinen järjestelmä, johon kootaan tiedot taloyhtiöistä ja osakehuoneistoista sekä niiden omistajista ja asunto-osakkeiden panttauksista. Osakkeenomistajalle taloyhtiön kuuluminen huoneistotietojärjestelmään mahdollistaa paperisista osakekirjoista luopumisen.
Osakeenomistajan ohje omistuksen rekisteröintiin ja tietoa siitä, kuinka muutos vaikuttaa asiointiin jatkossa.

Tilaaminen taloyhtiön laskuun

Kun tavaraa, palveluksia yms. tilataan taloyhtiön laskuun, niin huomatkaa, että laskutusosoite on todellakin taloyhtiö ei Jyväskylän Isännöintipalvelu. Tämä siksi, että vaikka me 95 % laskuista tiedämmekin mille taloyhtiölle lasku kuuluu, niin silti joudumme silloin tällöin asiaa selvittämään. Lisäksi tilintarkastaja saattaa kyseenalaistaa sen, miksi Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy:n lasku on maksettu taloyhtiön tililtä. Ja jos vielä sattuu käymään niin, että taloyhtiön likviditeetti on huono, ja laskua ei saada ajoissa maksettua, niin laskusta seuraavat maksukehoitukset kohdistuvat meihin - inte kiva!

Ruohonleikkurin bensa yms. kuitit

Kuitteja otetaan edelleen vastaan konttorissamme aukioloaikoina, mutta läheskään aina niitä ei tarvitse tänne tuoda: monesti nimittäin riittää, että otat kännykkä- tms. kameralla kuitista kuvan, ja lähetät sen PDF-muotoisena tilinumerosi kera osoitteeseen laskut (at)yvaskylanisannointipalvelu.fi, niin saamme laskun maksuun. Android-puhelimille on ladattavissa Tiny Scanner, jolla kuvatiedostot saa kätevästi PDF:ksi. Muita sovelluksia asian hoitamiseksi on mm. Adoben Scan.

Asbestilaki

Huoneistojen muutostöitä tekevät huom!:
Asbestilainsäädäntö muuttui 1.1.2016 alkaen. Lain muutoksia sovelletaan heti lain voimaantulosta alkaen - siis jo tuolloin käynnissä oleviin urakoihin. Käytännössä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee varmistua, sisältääkö purettavat rakenteet asbestia. Eli jos teet esim. kylpyhuoneremontin tällaisessa talossa, niin muista tilata asbestikartoitus.

Vesiennakoiden muuttaminen

Varsinkin uusille asikkailleme on tunut hämmennystä, että vesiennakoita ei voi muuttaa ominpäin, ja vesitasauslaskussa ei ole huomioitu ominpäin muutettuja vesiennakoita. Asiasta lisää tässä.

Laskujen vastaanotto

Laskujen vastaanotto - miten lähetät meille laskuja Lue lisää tästä.

Kauppakirjojen vastaanotto

Kauppakirjojen vastaanotto - miten lähetät sähköisesti asuntojen kauppakirjat Lue lisää tästä.

Uutisia

Simone Lehikoinen on ilonamme taas kesällä 2017 tekemässä itc-kehitystä.

Maksut Bitcoineina

Otamme maksuja vastaan myös bitcoineilla osoitteeseemme 16z8w7vhPmKwf7djt4UqKncTGUvHNvzHNt. Valitettavasti taloushallintajärjestelmämme ei vielä tue Bitcoineja - vaikkakin toteutus olisi helpompi kuin pankkien kautta toteutettu - joten jos haluat maksaa laskusi bitcoineilla, laita asiasta vielä meili, niin tiedämme muuttaa laskun statuksen manuaalisesti maksetuksi.

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy
Ylistönmäentie 31
40500 Jyväskylä
Puh: 050 468 6815
sähköposti: toimisto (at) jyvaskylanisannointipalvelu.fi

Aukioloajat: ma-to: 9-16, pe: 9-13:30

lomakkeetservicesyhteys

Isännöintiliiton uutisia

Taloyhtio.net - uutiset

Taloyhtio.net

Oikeusministeriön tietoisku Asunto-osakeyhtiölaista

Tietoisku