Select the language by clicking the flag

language=en language=fi language=se
logo

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy Palvelut

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy hoitaa kaikki isännöintiin littyvät palvelut laskutuksesta juoksevien asioiden hoitamiseen kokonaisvaltaisesti. Palveluidemme vahvuutena on Energisyys, tehokkuus ja kokemus. Nämä sanat kuvaavat isännöintiämme parhaiten. Mitä Energisyys, tehokkuus ja kokemus sitten käytännössä tarkoittaa:

Energisyys ja tehokkuus

Haluamme ja teemme muutakin kuin välttämättömän, kysymys on aina siitä miten taloa ja taloyhtiötä ja ennen kaikkea sen asukkaita voidaan parhaiden palvella. Asioita tapahtuu ja ne todellekin viedään käytäntöön asti.

Meille tulevat ns. huoltokeikat laitamme eteenpäin aina saman tien!

"Eräässä taloyhtiössä oltiin puhuttu ja mietitty useita vuosia, että taloyhtiön putkiremontti täytyy tehdä. Taloyhtiön siirryttyä meidän yrityksen hoidettavaksi puheet konkretosoituvat lyhyessä ajassa teknisiksi ja taloudellisikai suunnitelmiksi aikatauluineen, jolloin yhtiökokouksessa oli helppo päättää putkiremontin tekemisestä."

Pyrimme aina nopeaan, tarkkaan ja tehokkaaseen toimintaan kaikessa toiminnassamme. Haluamme,että suunnitellut ja päätetyt asiat viedään käytäntöön nopeasti ja tehokkaasti.

Haluatko, että sinunkin taloyhtiössäsi siirrytään puheista ja olisi pitänyt tehdä asioista käytännön toteuttamiseen? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous isännöinnistä.

Kokemus

Aloitimme isännöinnin vuonna 1990. Vuosikymmenten saatossa olemme nähneet ja olleet mukana taloyhtiöiden ja taloyhtiöiden asukkaiden arjessa mitä erilaisimmissa muodoissa:

Extranet

Kaikilla asikkaillamme on käytössä extranet-palvelu. Toisin kuin yleensä, palvelun ylläpito ei kuormita isännöitsijöitämme lainkaan. He työskentelevät normaalisti, ja työn tuloksena syntyy päivittäin dokumentteja, jotka menevät automaattisesti extranet-palveluun, jotkut koko taloyhtiön sivuille, jotkut hallituksen sivuille, muutamia dokumenttityyppejä (esim. kaupparekisteri-ilmoitukset ja kauppakirjat) ei julkaista tietoturvasyistä lainkaan.

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy
Ylistönmäentie 31
40500 Jyväskylä
Puh: 050 468 6815
sähköposti: toimisto (at) jyvaskylanisannointipalvelu.fi

Aukioloajat: ma-to: 9-16, pe: 9-13:30

lomakkeetservicesyhteys

Isännöintiliiton uutisia

Taloyhtio.net - uutiset

Taloyhtio.net

Oikeusministeriön tietoisku Asunto-osakeyhtiölaista

Tietoisku