Select the language by clicking the flag

language=en language=fi language=se
logo

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy Servicen

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy ser till alla de tjänster som ingår till fastighetsförvaltning: fakturering, alla andra rutinaffärs, vi är fulla av energi, effektiv och erfaren organisation. Dessa ord är det bästa för att beskriva oss. Hur dessa ord kan ses i vårt dagliga arbete?

Full av energi och effektiv

Vi vill och vi kommer att göra mycket mer än bara minimum. Den grundläggande verksamheten är i alla fall hur byggnad, bostäder kooperativ, aktieägare och kan deltog på bästa sätt. Saker händer när någon (= vi) tvingar dem att hända!

Vi alltid sätter service biljetter till servicepersonalen genast!

Folk har pratat i flera år i ett hus kooperativ att de skulle göra ett rör och el förnyelseprojekt. När detta hus kooperativa ändrats managering till Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy flyttade samtal snart teknik och ekonomiska planer med scheman, och det var lätt att göra beslut av förnyelseprojekt i bolagsstämman.

Vårt mål är att allt ska vara alltid snabb, noggrann och effektiv. Vi vill att planerade och beslutade åtgärderna kommer att genomföras så snart som möjligt.

Vill du att din bostad kooperativ kommer att flytta från samtal till handling? Fråga en managering erbjudande.

Att uppleva

Vi har varit i fastigheter hantera branschen sedan 1990. I dessa decennier har vi sett och varit inblandade bostadsrättsföreningar och invånarnas liv i väldigt många olika sätt:

Extranet

Alla våra kunder har extranet service. Vår extranet är utformad för att vara zero admin - våra chefer bara fungerar normalt och resultaten är gäng handlingar i vardagen. Dessa dokument kan setts i vårt extranät automatiskt, några i styrelsen avsnitt, och några av dem i bostäder kooperativ avsnitt. Dessa behövs ingen separat publiceringsprocessen. Varje dokument hanteras i extranet automatiskt beroende på dokumenttypen.

Jyväskylän Isännöintipalvelu Oy
Ylistönmäentie 31
FI-40500 Jyväskylä
Finland
Tel: +358 50 468 6815
e-mail: toimisto (at) jyvaskylanisannointipalvelu.fi

Öppettider: mån-tor: 9-16, fre: 9-13:30

lomakkeetservicesyhteys

Information om bostadsaktiebolag av Justitieministeriet

Bestämmelser som gäller vardagsliv